Translate webbpage

Bra att veta

Så här funkar armbandet

 

På Himlabadet har vi tagit tekniken till hjälp för att göra ditt besök ännu enklare och roligare. När du löser in dig får du ett armband med ett chip. Armbandet ska sitta på armen under hela din vistelse. Armbandet är också nyckeln till ditt skåp, så du behöver inte ta med något eget lås.

 

Ett bra tips är att bestämma tid med era barn för hämtning. Då det är svårt att få tag på barnen när de har det som roligast.

Så här fungerar armbandet

Grindarna öppnas när du läser av armbandet när du går in.

När du öppnar och stänger skåpet

Armbandet är också nyckeln till ditt skåp. Håll armbandet mot skåpet och läs av för att öppna och stänga. Kom ihåg ditt skåpnummer.

När du vill äta eller fika

 

För att slippa plånbok och kontanter när du badar eller relaxar laddar du armbandet med en summa pengar. Sedan kan du till exempel handla i caféet eller lösa in dig på surfen. Läs av armbandet i kassan och summan du handlar för dras automatiskt från den summa du laddat med.

När du går ut

utgång 

Grindarna öppnas när du viker ihop och stoppar in ditt armband i hålet som blinkar blått. Har du pengar kvar i armbandet lyser lampan rött. Gå då till receptionen för att få tillbaka dina pengar.

 

Du som har köpt årskort eller 10-klippkort behåller ditt armband hela året. Grindarna öppnas när du tar av armbandet och håller det mot hålet.


Senast ändrad: 2016-06-01 13:35

 
Vi hyr tyvärr inte ut badkläder och handdukar. Badbyxa, baddräkt, badblöja och handduk går att köpa.

Kvarglömda saker:
Vi behåller kvarglömda saker i två veckor, därefter donerar vi dem till bättre behövande.

Nycklar, klockor och smycken behåller vi i en månad.