Passbeskrivning

  • Ai Chi Avslappnande och stärkande pass perfekt för dig som behöver varva ner och få ny energi. Djupandning tillsammans med stora, lugna rörelser ger både fysisk träning och avslappning. Passet utövas i 32-gradigt vatten med bottenkontakt.

  • Aqua Bike Stärkande och roligt pass med. Mycket mer än bara ett spinningpass i vatten där vi även utmanar både balans och styrka. Roliga och lite annorlunda övningar höjer pulsen rejält och leder även till många skratt. Passet utövas utan bottenkontakt.

  • Aqua Cardio Ett nytt 30 minuters pass på djupt vatten där vi fokuserar på konditionsträning och att hålla pulsen på en hög nivå hela passet igenom. Vi jobbar med ett högt och intensivt tempo och använder hela kroppen för att få upp och öka hjärtats kapacitet. Vi använder redskap som handskar, hantlar och bälte.

  • Aqua Classic Härligt vattenträningspass där hela kroppen får arbeta. Med hjälp av redskap som hantlar och ”korvar” tränar vi både kondition, styrka och balans. Både skonsam och effektiv träning där du jobbar med vattnet som motstånd. Passet utövas med bottenkontakt.

  • Aqua Pilates Stärker och stabiliserar magens alla muskler och ger ökad styrka i ländrygg, skulderblad och axlar. Lugn avslappnande träning som bidrar till ökad rörlighet och kroppsmedvetenhet. Passet utövas i 32-gradigt vatten med bottenkontakt.

  • Aqua Styrka Allsidig träning där vi jobbar med bland annat Aqua Bikes och hantlar för att förbättra kondition, styrka och balans. Ett pass med extra styrka eller där vi kör hårt på olika stationer. Passet utövas med bottenkontakt.

  • Aqua Wet-vest Ett fartfyllt pass på djupt vatten där västar eller flytbälten används. Riktig pulshöjare som passar både nybörjare och vältränade. Vi kombinerar tuffa intervaller med olika styrkeövningar och använder oss av olika redskap som handskar och hantlar. Passet utövas utan bottenkontakt.

  • Fysisk aktivitet på Recept - FaR Ett träningspass för dig som har fått ett FaR-recept av din vårdcentral. Syftet med FaR-passet är att du ska få chansen att på ett grundligt och tryggt sätt prova på alla våra vattenträningsformer. Målet är att du ska hitta din motionsform för att sedan gå vidare i ordinarie verksamhet. Visa recept i receptionen. Uppehåll över sommaren.Senast ändrad: 2016-06-11 17:31