Attraktioner

I vårt äventyrsbad finns allt för en rolig och spännande badupplevelse tillsammans med familjen och vänner. Här finns attraktioner för både stora och små.

Vi har tre fantastiska vattenrutschbanor. En hiss i anslutning till tornet gör rutschbanorna tillgänglig för alla. För de allra minsta finns det även två rutschbanor i småbarnsområdet.

Magic eye

En bred rutschbana där du kan åka ensam eller flera tillsammans på en gång. Välj mellan att åka med eller utan stor badring.

  • Längd 133 meter
  • Fallhöjd 10,1 meter

Black Hole

Som namnet tyder på ett svart hål där du knappt vet vad som är upp och ner. Du åker i totalt mörker förutom häftiga ljuseffekter som åkaren ska försöka träffa med handen under åkturen. Det gäller att samla poäng genom att träffa så många som möjligt. Även tidtagning samt ljus- och ljudeffekter för blixtar och åskdunder.

  • Längd 100 meter
  • Fallhöjd 10,6 meter

Turbo

Lutningen är brant och besökaren hinner knappt blinka förrän öppningen syns.

  • Längd 50 meter
  • Fallhöjd 10,6 meter

Det finns tre olika svårighetsgrader med ett vattenfall på väggen och en klätterbåge. Utmaningen är att klara alla banorna utan att bli blöt. Vattendjup 135 cm.

Kolmilan är vår stora bubbelpool mitt i äventyrsbadet. Här kan du få en liten paus och koppla av i det varma vattnet som håller ungefär 34 grader.

Vattenpisten är en brant lutande och bred vattenrutschkana med vatten sprutandes mot mitten i vilken man kan åka en till tre personer samtidigt. Vattendjup 140 cm.

Glid på vågorna – året runt! Himlabadet är först i Europa med surfmaskinen Surfstream, en attraktion för ungdomar och vuxna.

Surfstream är konstruerad som en flodvåg och ger känslan av att surfa som på riktiga vågor. Den är flexibel och flera personer kan surfa samtidigt. Här kan du läsa mer om vår Surfstream.

Himlabadet älskar de små badarna – och garanterat tvärtom. Två mindre pooler med varierande djup, den ena med en strand, perfekt för de minsta.
Här kan du läsa mer om småbarnsområdet.