2019 blev ett rekordår för Himlabadet!

Himlabadet gjorde ett rekordår besöksmässigt 2019 trots ett sommarväder som inte var på topp.

– Vi bjöds på ett fantastiskt år 2019 med hela 502 377 besökare, vilket slår rekordet från 2015 då vi hade 464 270 besökare. Anledningarna till ökningen är många, dels har motionssimmarna kommit igång ordentligt i nya motions- och träningsbassängen och dels har vi ökat besöken på äventyret, relaxen, gruppverksamheten och kurserna, säger Hasse Bergqvist arenachef på Himlabadet och Sporthallen och fortsätter:

– Vi har också haft många turister under lov och helger vilket är gynnsamt för hela Sundsvall. I undersökningarna har vi frågat 13 799 personer var de kommer ifrån. Ungefär hälften av våra besökare under loven kommer från andra landskap än Medelpad och under året har vi haft besök från alla landskap i Sverige.

– Två år i rad har vi vunnit utmärkelsen ”Bästa Äventyrsbad” hos sajten barnsemester.se, vilket visar att våra besökare är så nöjda att de går in och röstar på oss. Vi är nominerade i den omröstningen i år igen och vi hoppas att många röstar så att vi kan ta hem titeln en gång till. Det vore extra roligt i år då vi firar 10-årsjubileum, avslutar Hasse Bergqvist.

Här kan man, senast den 10 mars, rösta på Himlabadet i kategorin Bästa Äventyrsbad

Kontakt:
Hasse Bergqvist, arenachef Himlabadet och Sporthallen
Telefon 070-690 10 11, hans.bergqvist@sundsvall.se