För tredje året i rad är Himlabadet Sveriges bästa äventyrsbad

Himlabadet har varit med i omröstningen till Stora Barnsemesterpriset 2020 i kategorin Sveriges bästa äventyrsbad och har vunnit för tredje året i rad.

– Jätteroligt att vi vinner för tredje året i rad! Det var en hård toppstrid även i år med Arena Skövde och Lost City på Gustavsvik i Örebro. Det betyder mycket för oss att många av våra kunder är så nöjda med oss att de har tagit sig tid och röstat. Det tackar vi för, säger Hasse Bergqvist, arenachef Himlabadet/Sporthallen.

– Jag är glad att vi på det här sättet kan hjälpa till att sätta Sundsvall på kartan som en stad med bra aktiviteter och utbud för både invånare och turister, fortsätter Hasse Bergqvist.

Det är sajten barnsemester.se som under många år hållit i omröstningen till Stora Barnsemesterpriset som omfattar flera olika kategorier, bland andra bästa äventyrsbad.

– I år firar vi dessutom 10 år med Himlabadet i Sundsvall och vi hoppas att många vill fira med oss. Programmet är inte färdigt än, men vi kommer att hitta på lite extra för våra besökare under firandet som blir i slutet av juni, avslutar Hasse Bergqvist.

För mer information:

Hasse Bergqvist
Arenachef
Telefon: 070-690 10 11
E-post: hans.bergqvist@sundsvall.se