Kostnadsfri vattenträning i sommar!

Livboj och vattenträning

Träna kostnadsfritt tisdagar och fredagar! Vi upprepar sommarsatsningen i år igen.

Vi slår ett slag för folkhälsan även i år och erbjuder kostnadsfri vattenträning vid två tillfällen per vecka, under veckorna 25-34, men inte på midsommarafton eller under vecka 27 och 28.

Tisdagar 19:15-20.00
Fredagar 07:00-07.45

Hur fungerar det?
För att delta på den kostnadsfria vattenträningen behöver du boka en plats på passet, det gör du via Himlabadets hemsida.

Du hittar all bokningsinformation på bokningssidan.

När du kommer till Himlabadet och har bokat så prickar du av dig på en bokningslista i foajén. Om du inte har prickat av dig på listan innan klockan 19.05 (tisdag) eller 06.50 (fredag) kommer din plats att öppnas upp för drop in.

Har du inte bokat får du anmäla dig i receptionen eller skriva på en bokningslapp i foajén. Finns det platser kvar så får du vara med.

Vilka kan delta?
Vi har ingen åldersgräns på dessa pass men på tisdagens pass ska du vara simkunnig eftersom delar av passet hålls på djupt vatten. Fredagens pass hålls på grunt vatten och därför krävs det inte att du är simkunnig men du ska vara van vid vatten.

Barn som deltar i något av passen ska vara simkunniga. Det är inte tillåtet att ta med barn som badar i mellanbassängen under passets gång. Utebadet stänger klockan 19.00 på tisdagar och öppnar klockan 08.00 på fredagar.

När blir vi insläppta och var byter vi om?
På tisdagens pass blir ni insläppta klockan 19.00 (19.05 för de som står på reservlista) och fredagens pass blir ni insläppta klockan 06.45 (06.50 för de som står på reservlista).

Byta om kan du göra i något av omklädningsrummen på utebadet. När passet är slut har du även möjlighet att duscha och byta om i äventyrets omklädningsrum.

Välkommen!